Om

Om Flux Television ApS.

 

Flux television dækker dine video og tv-produktionsbehov. Til tiden. Til budgettet. Fra direkte live- dækning af Folketingsvalg og andre events, til produktpræsentationer til web-video. Fra idé til distributionsklar master.

Med effektiv, omkostningsbevidst produktionsstyring leverer Flux Television den højeste mulige kvalitet til prisen. Omhyggelig planlægning af alt fra mødetider til godkendelsesprocedurer sikrer vi at medvirkende bruger mindst mulig tid på optagelser, og at en FLUX produktion kun koster det den skal..

Film og video-produktionsmarkedet er en jungle. Der er mange aktører, en blanding af homemade producenter, der synes "det med video er sjovt" til erfarne og professionelle producenter. Så hvorfor vælge os? Vi sætter pris på at levere et produkt, i høj produktionskvalitet, der skiller sig ud fra det lidt billigere produkt, og det er hvad der gør forskellen. Vi håber det du ser her på sitet, svarer for at vi kan levere et kvalitetsprodukt.

Mange store og mellemstore virksomheder har velfungerende kommuniktionsafdelinger, der ikke selv har faste ressourcer til at producere film eller video til de digitale platforme. Det er her vi kommer ind i billedet, vi har netop spidskompetencen i at de kommer videre og får leveret et godt produkt.

Flux Television ApS leverer også ydelser, rådgivning og konsulentbistand til de danske tv-stationer og andre produktionsselskaber.

Flux Television ApS er ejet og drives af fotograf og producer, Simon Kirketerp, der har arbejdet professionelt med film og TV siden 1991.

Cases:

Afsluttet:

I samarbejde med Minitech, webcast og storskærmproduktion, CopenWaken 2017 for RedBull Danmark.

 

Afsluttet:

Vi har med stolthed produceret en eventfilm for den svenske bilproducent Koenigsegg Automotive.

 

Afsluttet:

RedBull Cliffdive. World broadcast feed samt storskærms videoproduktion for RedBull i samarbejde med Minitech.

 

Afsluttet:

Wings For Life World Run. Live transmission fra Danmark til det globale feed.

 

Afsluttet:

Webcast produktion for Kähler Danmark.

 

Afsluttet:

Økodag, for Arla Foods i samarbejde med Minitech. Godt 2 timers live webcast, underholdning til de familier der ikke kan komme på landet den dag.

 

Afsluttet:

Danfoss corporatefilm for Mette Walsted Vestergaard kommunikation.

 

Afsluttet:

23 timers TV-master for DRHD, hvor vi ser Danmark fra en lokomotivførers perspektiv. Redigering, lydmix og colorgrading af sæson 1 og 2 af "På Skinner".

 

Afsluttet:

23 minutters produktion, hvor hele DR-Ramasjangs galleri ligger og sover i sommerkvartalet.

Ramasjang sover, sommer.

COPYRIGHT © Flux Television ApS at all times | ALL RIGHTS RESERVED

Digital medieproduktion. Film, TV, billeder og lyd til broadcast og internettet.

Videoproduktion · Corporate video · Præsentationsvideo · Koncertvideo · Eventvideo · Konferencevideo · Undervisningsvideo · Sikkerhedsvideo · Læringsvideo · Demonstrationsvideo · Informationsvideo · Instruktionsvideo · Rekrutteringsvideo · Kampagnevideo · Reklamevideo · Virksomhedsvideo · Brandingvideo · Profilvideo · Webvideo · Præsentationsvideo.

Digital film og medieproduktion · Coorporate film · Præsentationsfiilm · Koncertfilm · Eventfilm · Konferencefilm · Undervisningsfilm · Sikkerhedsfilm · Læringsfilm · Demonstrationsfilm · Informationsfilm · Instruktionsfilm · Rekrutteringsfilm · Kampagnefilm · Reklamefilm · Virksomhedsfilm · Brandingfilm · Profilfilm · Webfilm · Præsentationsfilm · Coorporatevideo

Professionel produktionsledelse.